Ciutadans aposta per potenciar el front marítim

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Rigorós ordre de menor a major número de vots respecte als resultats de 2019.La primera ronda se centra en Cultura, Educació, Esport, Joventut, Serveis Socials i Sanitat.

Torn per a Juan Luis Valverde, alcaldable de Ciutadans.

Primera pregunta que fem a tots i totes les alcaldables. Qui és?

Va venir a Barcelona l’any 1985. Nascut a Granada. És funcionari de l’administració de justícia, ha estat treballant a l’Instituto Nacional de Toxicologia y Ciencias Forenses i ha explicat que va escollir com a destinació Barcelona ja que li agrada molt el mar.

Sobre Cultura, la primera qüestió a la qual interpel·lem a totes les persones caps de llista, Valverde aposta per, diu, una cultura viva

El següent capítol és el d’Educació. El cap de files de Ciutadans recorda que la majoria de competències depenen tant de la Generalitat de Catalunya com de l’Estat. Per a ell, el que es podria fer és crear un tercer institut d’ensenyament mitjà.

Un tema que motiva especialment a Valverde és l’Esport. Gran amant dels esports nàutics, té molt clar que s’ha de posar en valor el front marítim i vol intensificar l’ús i la promoció del patí català.

En Joventut: motivar el jovent és la clau. Fomentar, proposa, els intercanvis de l’alumnat vilassarenc amb altres països.

En Serveis Socials, destaca que cal més personal en assistència sanitària. Atendre les persones grans, no només en matèria de salut, sinó lluitar en contra de la soledat d’avis i àvies. Una bona solució, per al cap de files de les formació taronja, seria fer taitxi a les places de Vilassar de Mar. Ha explicat que es necessita personal amb assistència domiciliària a persones grans amb problemes de mobilitat i cal també elements mecànics per a prestar aquest servei,

Sobre Sanitat, Valverde valora que a Vilassar de Mar hi ha moltes farmàcies i apostar per educar en salut als veïns i veïnes aprofitant, recalca, el nostre entorn privilegiat

En la segona tanda, que escoltaràs en breu, qüestionarem a les persones caps de llista sobre Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Participació i Comunicació.