Cita prèvia per fer la inscripció a les activitats formatives per a la gent gran

Des de l’1 de setembre es pot demanar cita prèvia per a les inscripcions al programa municipal d’activitats formatives de la gent gran que aniran d’octubre a juny. La inscripció es fa del 6 al 10 de setembre a Serveis Socials (Santa Eulàlia, 40) i queda limitada a una activitat per persona usuària.

Amb l’objectiu de facilitar la pràctica d’activitats a la gent gran per un envelliment actiu i saludable, la Regidoria de Gent Gran comença una nova programació d’activitats que es desenvoluparan des del 4 d’octubre i fins al 16 de juny.

En aquest nou programa, hi ha activitats tant per enfortir el cos (activitats físiques, dansa o caminades per la natura) com la ment (jocs i tallers per mantenir i estimular la memòria i les habilitats cognitives).

Són les següents: anglès per a persones principiants, aquagym, gimnàstica en sec, ball country, ball en línia, coordinació i activació muscular, ganxet i mitja, mandales, memòria 1r nivell, manteniment de la memòria, marxa nòrdica, relaxació i meditació i txikung

El fulletó de la programació d’activitats s’ha enviat per correu als gairebé 3.100 domicilis on hi ha persones de 65 anys o més empadronades a Vilassar de Mar. Consultat’l en pdf.

Per poder accedir a les activitats, cal que la persona interessada compleixi els següents requisits: estar empadronada a Vilassar de Mar i tenir més de 65 anys o ser pensionista (en el moment de la inscripció, caldrà acreditar la situació de pensionista).

La cita prèvia es pot demanar de dilluns a divendres (de 9 a 14 h), trucant al telèfon 93 754 05 00.

La inscripció es fa amb cita prèvia del 6 al 10 de setembre a Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40). A partir del 27 de setembre es podran consultar les llistes de places assignades per a cada activitat i les persones que queden a les llistes d’espera. El fet d’inscriure’s a una activitat no garanteix en cap cas disposar d’una plaça.

La programació ha estat dissenyada i pensada per evitar al màxim els riscos que suposa la situació de pandèmia respectant el distanciament social, l’ús de la mascareta i les restriccions d’aforament. Qualsevol modificació respecte a les mesures de protecció seran aplicades immediatament.