Cinquena edició del TIC per a dones

Per cinquè any consecutiu, el Consell Comarcal del Maresme organitza un curs per promoure l’accés de les dones al món de les tecnologies de la informació i la comunicació. El curs, gratuït, tindrà lloc del 3 d’octubre al 5 de desembre. En total 70 hores lectives per conèixer els principals programes informàtics.  Les dones del Maresme amb nocions bàsiques d’informàtica que vulguin ampliar els seus coneixements, ara tenen l’oportunitat de fer-ho amb el curs en TIC que organitza el Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El curs tindrà un funcionament similar als realitzats en anteriors edicions. Té un format semipresencial. Consta de 70 hores, de les quals 45 són presencial i 25 són d’aprenentatge personal pràctic. El temari és de 4 blocs:

1 Microsoft Office Word

2 Microsoft Office Excel

3 Microsoft Office Access

4 Paint.net

Les sessions presencials es faran els dimarts, dijous i divendres de 16.00h a 18.30h a l’aula d’informàtica de l’Escola Universitària del Maresme (EUM. Passeig del Callao s/n de Mataró).

Les inscripcions s’hauran de realitzar del 8 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Maresme.

Leave a Reply