Cinc alumnes de l’institut Vilatzara participaran a la XVI Exporecerca Jove

 

alumnesvilatzara_Exporecerca

Del 26 al 28 de març, cinc alumnes de l’institut Vilatzara participaran a la XVI Exporecerca Jove organitzada per MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove. Es tracta d’una fira de treballs que té com a objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències, la convivència i el coneixement entre joves. Enguany tindrà com a seu  el Campus La Salle (Universitat Ramon Llull), al carrer Lluçanès, 43, de Barcelona.

Els treballs que presenta l’institut vilassarenc corresponen a alumnes de 2n de batxillerat. El nom i títol dels treballs dels alumnes que han estat seleccionats són els següents:

Is English our own unresolved matter?, d’Alba Conde.

L’impacte de la crisi a la pobresa infantil, de Maria Pons.

Realitat augmentada a Vilassar de Mar, d’Enric Camacho.

Realitat augmentada al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona, de Marina Masferrer.

Estudi de l’anamorfosi de perspectiva en relació amb la percepció visual. Creure per veure, d’Helena Civit.

La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i els participants mostren els resultats de les seves investigacions en estands habilitats a aquest efecte. Durant els tres dies que dura l’exposició, oberta al públic, un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avaluarà els treballs presentats i el darrer dia lliuraran diferents premis, que consisteixen en la participació dels seus autors en altres certamens de caire internacional.