Cicle de videoconferències sobre “Construcció Tecnosostenible al Maresme”

Aquest dijous 24 de març, comença el cicle de videoconferències “Construcció Tecnosostenible al Maresme”, projecte adreçat a les empreses de construcció de la nostra comarca que té com a objectiu promocionar l’ocupació i incentivar la reactivació econòmica, tot acompanyant les persones i empreses que hi participin en la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari, en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

Impulsat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i altres nou ajuntaments de la comarca, aquest projecte està dirigit a professionals que vulguin millorar la seva ocupabilitat; a empreses de la construcció del Baix Maresme que es vulguin digitalitzar i transformar tecnològicament, així com a persones que vulguin accedir a subvencions relacionades amb la rehabilitació i millora de l’eficiència energètica dels seus edificis o negocis.

Tecnologies 4.0, energies renovables, innovació en els materials i tècniques de construcció, economia circular, digitalització dels processos productius i gestió de residus són alguns dels temes que es tractaran en les cinc videoconferències del cicle.

La primera, aquest dijous 24, de 9.30 a 11.00 del matí, anirà a càrrec de la Fundació Laboral de la Construcció i tractarà de “Cap on va el sector de la construcció: present i futur”.

El 7 d’abril, la sessió es dedicarà a “Metodologia BIM i optimització del procés constructiu”. El 21 d’abril, a “Construcció industrialitzada: pre-fabricació”. El 5 de maig, a “Introducció al concepte de lean construction i economia circular”. I l’última, el 18 de maig, a “Materials sostenibles: tipus i exemples”.

Totes les videoconferències es faran de 9.30 a 11.00 del matí.

Les persones i empreses que estiguin interessades a participar-hi només s’han d’inscriure a través del següent enllaç