XXVIII Cicle de Concerts Rosa Sabater

Aquest juliol arriba un any més el cicle de concerts en homenatge a la pianista i pedagoga Rosa Sabater, amb una reconeguda carrera concertística arreu d’Europa i Amèrica, molt vinculada a la nostra població, ja que hi estiuejava molts anys a la seva casa del carrer del Carme.L’organitza Joventuts Musicals i consta de tres concerts que es realitzaran en tres dissabtes consecutius.

El primer tindrà lloc a la Sala Maria Roser Carrau el dissabte 6 de juliol a 2/4 de 8 del vespre i estarà protagonitzat pel Quartet Cosmos, que interpretarà obres de Schubert, Ligeti i Beethoven. El segon concert serà el de Musica Reservata de Barcelona, que oferirà Motets i Antífones de Tomás Luís de Victoria i Francisco Guerrero. Tindrà lloc a l’església de Sant Joan dissabte 13 de juliol a 2/4 de 10 del vespre i l’accés al concert serà mitjançant donatiu. Tancarà el cicle el concert del pianista Adolf Pla que es realitzarà dissabte 20 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau, interpretant obres de Mompou i Gaudí.

El preu de cada entrada és de 10 euros, si es compra a la guixeta. Si es compren de manera anticipada fins el 5 de juliol a Llibreria Index, el preu és de 8 euros cada una. L’abonament costa 20 euros. L’entrada és gratuïta per als menors de 16 anys. Aquest cicle compta amb el suport d’Àula de Música i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.