Celebració del Dia de Castella-La Manxa a Vilassar de Mar

festescastellalamanxa-1.jpgAquest cap de setmana la Plaça Carles Tries, al barri del Barato, acollirà les activitats que amb motiu de la recent celebració del Dia de Castella La Manxa ha organitzat l’Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar y  Comarca amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, la Junta de Comunitats de Castella-La Manxa i Centro Cultural Castellano-Manchego de Badalona. Cal recordar que Vilassar de Mar està agermanada des de fa alguns anys amb la població de Daimiel, ubicada a la província de Ciutat Reïal.

Els actes s’iniciaran dissabte a les 9 del matí amb la competició de petanca Torneig Castella-La Manxa, que arriba a la seva vuitena edició, i a les 9 del vespre degustació de productes típics de Damiel (formatge manxec amb marques autòctones de la població, xorissos a l’infern, botifarra endiablada, pernil del país, la clàssica “limoná”) i música en directe.

L’endemà diumenge a partir de les 9 del matí es començarà a preparar una gran caldereta de xai, amb l’acompanyament musical de la Rondalla del Centro Cultural Castellano-Manchego de Badalona. A 2/4 de 2 de la tarda, de forma gratuïta, es començaran a servir les degustacions de caldereta. 

Leave a Reply