Celebració del Dia de Castella-La Manxa a Vilassar de Mar

Divendres 4 i dissabte 5 de juny, celebració del Dia de Castella-La Manxa a la Plaça Carles Trias del barri del Barato, organitzat per l’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i Comarca amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la nostra localitat, la Junta de Comunitats de Castella-La Manxa i el Centre Cultural Castellano-Manxec de Badalona. Des de fa anys les poblacions de Vilassar de Mar i Daimiel, ubicada a la comunitat autònoma de Castella-La Manxa, estan agermanades. 

Els actes s’iniciaran divendres 4 de juny a les 9 del vespre amb la rebuda de les autoritats de l’Ajuntament de Daimiel. Mitja hora més tard, actuació del Grup de Sevillanes del Barato i degustació de productes manxecs.

Dissabte 5 de juny, a les 9 del matí X Torneig de Petanca de Castella La Manxa. En acabar, lliurament de trofeus a càrrec de les autoritats locals. A les 11 del matí, elaboració de caldereta manxega, amb acompanyament musical de la Rondalla del Centro Cultural Castellano-Manxec de Badalona. A les 2 de la tarda, degustació de caldereta i “limonà”. A 2/4 de 5 de la tarda, jocs de taula. A partir de 2/4 de 10 de la nit, degustació de productes originaris de Daimiel, i ball amenitzat pel Duo Sheila. El preu del tiquet de la caldereta és de 2 euros i el preu de degustació de productes de Daimiel és d’1 euro.

Leave a Reply