Celebració del Dia de Castella-La Manxa

L’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i Comarca, amb la col·laboració dels ajuntaments de Daimiel i Vilassar de Mar, la Junta de Comunitats de Castella-La Manxa i el Centre Cultural Castellà-Manxec de Badalona organitzen la celebració dels actes per a commemorar el Dia de Castella-La Manxa a Vilassar de Mar, població agermanada amb Damiel. Les activitats tindran lloc aquest divendres i dissabte a la plaça Carles Tries del barri del Barato excepte el torneig de pàdel i el lliurament de premis d’aquest certamen, que es faran a la piscina municipal.

Divendres 30 a les 8 del vespre hi haurà la cercavila de l’AVAL, una hora més tard tindrà lloc la rebuda de les autoritats dels ajuntaments de Daimiel i Vilassar de Mar, i seguidament, a les 10 de la nit, vi d’honor.

Dissabte 31 les activitats s’iniciaran amb el catorzè torneig de petanca i el primer torneig de pàdel a les 9 del matí. Aquest darrer torneig es durà a terme a la piscina municipal, on també es realitzarà el lliurament de trofeus d’aquest certamen a les 11 del matí.

A 2/4 de 12 del migdia tindrà lloc l’elaboració de caldereta manxega pels mestres cuiners Manolo i Alejandro, acompanyats per la música de la Rondalla del Centre Cultural Castellà-Manxec de Badalona. A 2/4 de 2 de la tarda les autoritats locals lliuraran els trofeus de petanca. Mitja hora més tard, hi haurà degustació de caldereta i limonà, la beguda típica de Daimiel.

A 2/4 de 5 de la tarda, jocs de taula. La Rondalla del Centre Cultural Castellà-Manxec de Badalona actuarà a les 9 del vespre, i mitja hora més tard, el grup de sevillanes del barri. A partir de les 9’40 del vespre, degustació de productes originaris de Daimiel (xoriços, botifarrons, formatges…) i a les 10 de la nit els actes finalitzaran amb música en directe.