Catalunya Ràdio va emetre, aquest dimarts a la nit, l’especial informatiu sobre el temporal des dels nostres estudis

Aquest dimarts a la nit, l’informatiu Catalunya Nit, de Catalunya Radio, i emès també per Catalunya Informació, es va fer des dels estudis de Vilassar Ràdio. Va ser un programa especial dedicat als efectes del temporal Glòria capitanejat per Laura Rosel, des del carrer sant Pau 22, i Kilian Cebrià sobre el territori.

En l’emissió en directe, d’abast nacional, es va comptar, des de l’estudi, amb la presència de l’alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot, del tècnic de Medi Ambient i de Protecció Civil del Consell Comarcal del Maresme, Oriol Basa, d’Agustí Martí, degà de la Facultat de Nàutica i capità de la marina mercant i de Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio.

El Catalunya Nit va tenir connexions amb el conseller de l’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, i amb el meteoròleg Tomàs Molina. Tots dos, i des dels seus respectius àmbits, van fer una acurada valoració dels efectes del pitjor temporal de la costa catalana dels darrers 20 anys. Durant el programa es van fer també diferents trucades a diferents punts del país especialment sensibles als efectes de la llevantada com les Terres de l’Ebre.

La periodista Laura Rosel, des dels estudis de Vilassar Ràdio, va estar escortada, també, pel director de Catalunya Ràdio, Saul Gordillo.