Casos pràctics i reals del dia a dia de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor

Com cada primer dijous de mes, l’assessor jurídic de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, (OMIC) Oriol Contreras, visita els estudis de Vilassar Ràdio. Vam acabar el mes de febrer amb una bona colla de casos pràctics dels seu dia que poder exemplificar situacions en les quals ens podem trobar a casa. Seguint amb la idea, aquest dijous Oriol Contreras ens porta noves mostres reals del que és el seu dia a dia. Hi ha situacions més que curioses.

Un dels casos que ha explicat té a veure amb les companyies aèries. Però també hi ha situacions curioses. Què passa quan un diari publica un llistat provisional de premiats a la loteria i creiem que ens toca? També hi ha, però, qui té una mica de barra. L’Oriol Contreras ens detalla un cas curiós que ens fa reflexionar sobre la condició humana. Algú que rep un donatiu i es queixa perquè el producte està caducat.

Serà el proper mes d’ abril quan Oriol Contreras, responsable jurídic de l’OMIC torni als nostres estudis per seguir informant-nos i assessorant-nos dels nostres drets i deures com a consumidors.

Escolta tots els casos tractats a l’entrevista.