Carns Boher participa al Gastronòmic Fòrum Barcelona

 

L’empresa vilassarenca Carns Boher, especialitzada en l’elaboració pròpia de preparats de carn, és una de les nou del Maresme, que està participant del 7 al 9 de novembre al Gastronòmic Forum Barcelona, el gran aparador que mostra al món les novetats d’empreses nacionals i internacionals relacionades amb el món de la cuina i l’alimentació, que se celebra al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Andreu Boher, gerent de Carns Boher, ha explicat que per a l’empresa és un gran repte participar en aquest certamen. A l’estand presenten el seu producte estrella, el pernil dolç, el pernil cuit, fa 35-40 anys que l’estan elaborant de la mateixa manera, i han introduït alguna lleugera modificació en les fórmules que apliquen i la manera de treballar-ho , com és el cas dels grams de sal per quilo, que ara són 12-13 , i abans eren 20.

Aquesta és la primera ocasió en què tenen estand al Gastronòmic Fòrum Barcelona. En altres certàmens de caràcter gastronòmic sí que hi havien participat anteriorment. Boher se sent molt satisfet del gran nombre de públic que està passant per l’estand. Ha explicat que estan fent també la versió amb sucre cremat, que feien fa anys i s’estan complint les expectatives previstes.

Totes les empreses que tenen estand al fòrum formen part de la xarxa de Productes de la Terra.

La resta d’empreses són:

– Botànic Gastronòmic – Elaboració de coques salades- Mataró
– Coc Delicatessen– Elaboració artesana de croquetes i canelons – Mataró
– Marmitus– La cuina de la Iaia- Elaboració de croquetes gourmet- Mataró
– Forn de pa Can Puig– Pa artesanal elaborat en forn de pedra- Arenys de Munt
– Molí de Pomerí- Radi SL– Elaboració d’espècies i condiments amb certificació ecològica- Premià de Mar
– Licors Onalic– Licors ecològics amb fruites naturals del Maresme- Montgat
– Melmelària– Elaboració artesana de melmelades i chutneys- Tiana
– Tomàquet Puxic– Productora de tomàquets- Premià de Dalt

A més de presentar els seus productes, Coc Delicatessen, Forn de pa Can Puig i Licors Onalic participen a l’espai INNOFORUM on es premien els productes gourmet més innovadors en artesania alimentària i sostenibilitat. I l’empresa Tomàquets Puxic està present a l’espai de l’Aula Cuina on es realitzen demostracions i tasts de producte en col·laboració amb Prodeca, Diputació de Girona i Diputació de Lleida.