Carles Duran, pregoner de la nostra Festa Major, renova amb la Penya

Carles Duran, que serà el pregoner de la propera Festa Major de Vilassar de Mar, ha renovat amb el Divina Seguros Joventut per dues temporades més. El tècnic, que va agafar el conjunt verd-i-negre en una situació dramàtica a la taula el mes de febrer, va aconseguir la salvació de la Penya quallant una espectacular ratxa final de set victòries en vuit partits.

Carles Duran serà el proper divendres 22 de juny, a les 20.15 del vespre al balcó de l’Ajuntament, per fer el pregó de la Festa Major de Vilassar de Mar. I ho farà amb la tranquil.litat de saber el seu futur professional enllestit. Aquest dimecres, el tècnic de Vilassar de Mar i la Penya, el club de la seva vida, van signar un acord de renovació per dues temporades més.

Renova amb la voluntat de “créixer amb el club”. Duran, que serà verd-i-negre fins el juny de 2020, assegura tenir “un camí il.lusionant per endavant”. Ara, toca a pensar en la plantilla de la temporada vinent. El vilassarenc ho té clar. Per una banda, a ell li agradaria “seguir comptant amb bona part de la plantilla actual” i “continuar fent créixer els joves”. Són, en definitiva, els valors del Joventut.