Canvis en la graella de programació de Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio ha restructurat des d’aquest dilluns 13 de gener les franges de tarda de dilluns a divendres i el matí dels caps de setmana, per  tal acabar d’ajustar els espais de la graella de programació.

L’informatiu “Crònica” ,de dilluns a divendres, s’emetra a la 1 de la tarda en primera emissió, com sempre, però les emissions de mitja tarda modificaran el seu horari: s’emetran a les 15h i a les 16’30h. L’emissió del capvespre es manté en les 19’30h.

De 17h a 18h, s’emetran: dilluns “El Gramòfon”, dimarts “La taula del fons”, dimecres “Moments d’òpera” i divendres “Temps de neu” en temporada de neu i ”Volem saber” quan finalitzi la temporada de neu.

De 18h a 19h s’emetran: dilluns “Torna-la a tocar, Sam”, dimarts “La Pròrroga”, dimecres “Peluts”, i divendres “El Club dels Bolats”.

De 19h a 19’30 l’espai de “Músic Tour” continuarà oferint les novetats musicals, dilluns, dimarts, dimecres i divendres.

Pel que fa a dijous, l’espai magazine i de concursos “Cent per cent ràdio”, presentat per Toni Salabert s’emetrà de 17h a 19’30h.

Pel que fa a dissabte, de 9 a 10 del matí s’oferirà en segona emissió l’espai musical “Torna-la a tocar, Sam”

Pel que fa al diumenge, “Des del campanar”, l’espai de la Parròquia de Sant Joan avança el seu horari i s’emet a ¾ de 9 del matí i  i de 9 a 10 del matí. en segona emissió. l’espai “El gramòfon”.

La resta de la graella es manté com fins ara.