Candela Pérez, campiona cadet de la Volta a Girona

No és la primera vegada que passa pel nostre informatiu “Crònica” i, segurament, tampoc serà la darrera. I és que la vilassarenca Candela Pérez s’està convertint, en una de les esportistes emergents al nostre municipi amb un futur que es dibuixa, ara mateix, com a brillant.

La ciclista, amb 15 anys a punt de celebrar, ha vingut als nostres estudis com a flamant campiona cadet de la Volta a Girona, tres etapes, que es va disputar el passat cap de setmana.

Pérez es va embutxacar les tres etapes de la cursa que es van celebrar del 29 d’abril a l’1 de maig. Es va imposar, en solitari, en la primera etapa (ruta per Agullana), a la segona (Sant Joan de Llierca) i, finalment, (i per tancar la Volta a Girona) en la brutal cronoescalada que es va disputar a les parets de Walter 2000. Campiona, per tant, defensant els colors del seu equip, l’HEMON Woman Ciclyng Team.

Primera etapa, ella mateixa ens ha explicat com ha anat. Ens plantem a Agullana. Va ser força dura aquesta primera etapa. La segona, una autèntica cadena de tobogans. Dels que destrossen les cames. La vilassarenca també va creuar, en solitari, la línia de meta. Hi havia dues voltes.I, finalment, s’imposa en la tercera i darrera etapa: la temuda cronoescalada a Vallter 2000 i va aconsellar el millor temps.

Pérez debutava en una volta de tres dies. Més enllà de les clàssiques d’un dia a les que, fins ara, estava acostumada. Molts nervis i molta satisfacció final, és el resum.Ha passat molts nervis.Ens confessa estar molt i molt contenta per aquest triomf a la Volta a Girona, que ella mateixa valora com el, fins ara, més important de la seva prometedora carrera esportiva.

Propera cita per a la Candela,  dissabte 13 de maig, Campionat de Catalunya de contrarellotge individual que es disputarà a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona). Segurament, Candela Pérez tornarà a ser, ben aviat, protagonista en la secció d’esports del nostre informatiu.