Can Moltó celebra el centenari

Més que mai, somriures amb sabates noves. Can Moltó, la mítica sabateria de Vilassar de Mar ubicada al número 18 del carrer de Sant Joan, està d’enhorabona ja que celebra els seus primers 100 anys de vida. I per tal de celebrar-ho, des de la sabateria ho volen fer a la seva manera,  compartint la seva alegria amb els vilassarencs i vilassarenques als quals porten un segle venent-los tot tipus de calçats.

És per això que aquest dissabte, 2 de setembre, faran una petita festa al davant de la botiga. Hi haurà una copa de cava i alguna sorpresa més.

Volem convidar a tothom a la festa, els bons moments s’han de celebrar. Sita Sánchez, Can Moltó.

Calçats Moltó, doncs, celebra el seu centenari gaudint de molt bona salut. La història de la sabateria, que en definitiva, és la història familiar arrenca en un petit poble alacantí, Petrel, a principis del segle XX. En Joan, que aleshores només tenia 12 anys, va començar a aprendre l’ofici de sabater veient com treballaven a la seva província, una de les més importants en el treball del calçat.

La Montse Fos no pot amagar l’emoció quan parla de la història de la sabateria.

Tinc l’orgull de ser la tercera generació i la Sita és la quarta, esperem que per molts anys més. Montse Fos, Can Moltó.

Quatre generacions de la mateixa família segueixen el llegat d’aquell Joan que va deixar l’Alacant natal per traslladar els seus coneixements i la seva emprenedoria a Vilassar de Mar.

Aquest dissabte, a partir de les 19 del vespre, està tothom convidat a una copeta de cava. A Can Moltó. Carrer de Sant Joan número 18. Un segle més de somriures amb sabates noves.

Text: Joan Escofet