Can Matías Bar Zamora ha estat escollit el millor restaurant del poble a la plataforma TripAdvisor

Anem a fer un bon tiberi. Perquè avui és avui. Marxem al cor del barri del Barato. Entrarem al Restaurant Can Matias ubicat al numero 62 del vilassarenc carrer de Jeroni Marsal. Ens rep el seu gerent, en Carlos. Està eufòric. Casa seva ha estat distingida com el millor restaurant de Vilassar de Mar segons les votacions que la clientela fa a la plataforma TripAdvisor.

Can Matias és un lloc de dia a dia; de barri, casolà… però un restaurant en el qual es fan molt i molt bé les coses. I la recompensa els ha arribat després de consagrar-se com el restaurant més ben valorat de Vilassar de Mar, segons resa TripAdvisor. En Carlos està molt content. No s’esperava pas aquesta menció. Som un restaurant modest, diu, i això només fa que seguir-nos motivant. Ha subratllat que es tracta d’una sorpresa molt agradable.

Admet que les crítiques sempre ajuden a millorar, sobretot si es realitzen en to constructiu. Per a en Carlos, cap visible del Bar Zamora-Can Matias, és un honor liderar aquest llistat per davant de monstres de la restauració consagrats de Vilassar de Mar com el Botavara, Can Pa amb Tomàquet, el Terral i l’Espinaler.

Si una cosa tenen clara és que no pensen variar ni una coma de la seva essència. De la recepta que els fa grans. No volen perdre l’essència de ser un bar de tota la vida. Arràn de la publicació de TripAdvisor, ha rebut més reserves per al cap de setmana.

En Carlos té un moment per recordar la família, els qui li fan costat. El seu pare, al cel sia, la seva mare i la seva germana al capdavant dels fogons fent jornades maratonianes. Treballen moltes hores sense parat.

Recorda que Can Matias és al numero 62 del carrer de Jeroni Marsal.