Can Bisa acull, aquest cap de setmana, la intimista obra de teatre After Play

After Play, una obra intimista i pensada per a dos personatges, es representa aquest cap de setmana a Can Bisa. En dues sessions, dissabte a les 9 del vespre i diumenge, a les set de la tarda. Com a novetat, cal destacar que la representació es farà dins de Can Bisa pròpiament i no pas a la Sala Carrau. Un màxim de 60 persones podran assistir a l’espectacle.

En Joan Ramon és el director teatral d’aquesta peça de petit format. After Play es una obra trista de dos personatges que no se n’acaben de sortir.

L’autor de la peça és l’irlandès Brian Friel. És considerat el Chejov irlandès. Això ja ens dona pista del caràcter intimista d’aquest After Play. Un Friel que es va inspirar en l’Oncle Vanja i en les Tres Germanes de l’autor rus. Cadascun dels personatges, interpretats per Anna Maluquer i Josep Maria Gelpí, ens evocarà un Chejov.

L’obra va captivar en Joan Ramon quan la va veure representada a Barcelona i no ha parat fins a poder-la portar a Vilassar de Mar. De moment, el darrer cap de setmana ja la va estrenar a Cabrera amb un gran èxit de públic.