Més de 700 persones correran la vuitena edició de la Burriac Atac

La prova tancarà dissabte la Challenge Catalana de Curses de Muntanya nocturnes

La cursa de muntanya nocturna Burriac Atac 2012! ha tornat a complir amb les espectatives i aquest dissabte 8 de setembre per la nit reunirà més de 700 participants que completaran un circuit de 18 quilòmetres amb més de 1700 metres de desnivell. La prova, que començarà a les 21.30h des de la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i acabarà al Club Nàutic de Cabrera, forma part de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya nocturna (juntament amb la cursa dels Mussols i la de les Ànimes del purgatori) i en decidirà els guanyadors.

El traçat d’aquest any serà similar al d’edicions anteriors, però té preparada alguna sorpresa com una nova pujada al Castell de Burriac que, de ben segur, serà motiu de conversa. La cursa, doncs, manté vives les particularitats que la fan ser tan especial: sortida i arribada a nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya.

 Una de les novetats que presenta l’edició d’enguany és la iniciativa solidària “Vine amb un pa sota el braç” que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments que Càrites té a Vilassar de Mar. Totes aquelles persones que portin aliments per al banc o bé 5 euros solidaris seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. A més a més, els organitzadors de la Burriac Atac també destinaran tots els ingressos de les inscripcions de la Marrec Atac (cursa no competitiva per infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar) al Banc d’Aliments de Càrites. Actualment hi ha uns 400 nens i nenes apuntats.

 

Més informació: Burriac Atac!