Campanya solidària a favor de la plataforma social Tangarana

En el marc de la celebració de la cursa nocturna Burriac Atac, organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar PIRI, cal destacar que es realitza una campanya de recollida de sabatilles, roba esportiva nova o de segona mà, frontals… a càrrec de l’ONG Plataforma Social Tangarana, del Centre Excursionista Tangarana -Moyobamba Peru, formada per persones que col·laboren en l’organització de la Burriac Atac.

Una noia que corria la Burriac Atac es va inspirar en el Centre Excursionista Vilassar de Mar PIRI i va decidir fundar el CETangarana i una cursa com la Burriac Atac però a la selva, on només es pot córrer per la nit, per la calor i la presència d’animals. Al principi corrien descalços i sense llums.

La recollida de sabatilles, roba esportiva nova o de segona mà, frontals… es realitza aquest dijous de 5 a 8 de la tarda al local ubicat al carrer Santa Maria 4 i el mateix dia de la cursa de la Burriac Atac, a la paredeta que hi haurà instal·lada al Polígon Industrial dels Garrofers, a la sortida de la cursa.