Campanya del CAAD per acollir gossos i gats fins a la primavera

Amb tu no tinc fred. Aquest és el títol de la campanya que el Centre d’Acollida d’Animals del Maresme està engegant per quan el mercuri baixi i les temperatures es normalitzin. L’objectiu és que gossos i gats sensibles al fred tinguin una llar d’acollida per passar l’hivern.

De moment, el CAAD Maresme necessita acollida per a 14 gossos i 4 gats. En general són animals d’edat avançada i que suporten malament les baixes temperatures.

I és que sempre és bo recordar que el cal tenir en compte que el Centre d’Acollida d’Animals del Maresme és ubicat a  Can Carmany (darrere el cementiri d’Argentona). Amb això volem dir que és un espai natural ideal per als animals, però una zona en la qual es deixen notar, especialment, les inclemències meteorològiques. Sobretot, a les nits i a les matinades d’hivern.

Davant d’aquest panorama, el Centre d’Acollida d’Animals del Maresme fa una crida per trobar una llar temporal per acollir aquests gossos i gats fins a la primavera. Des de l’associació s’ocupen d’alimentació i cures veterinàries de gossos i gats.

Tens, a la teva disposició, un correu electrònic atencioanimals@ccmaresme.cat  i un Tel. 93 797 42 72.