Campanya de Vilassar Comerç per incentivar el comerç local

“Compra aquí, et regalo allà, entre tots ho aconseguirem” és el lema de la nova campanya que ha engegat Vilassar Comerç, entre les seves botigues associades. És una mesura per incentivar el comerç local, de proximitat. Intercanvi per a associats i descomptes per a clients i clientes.

“L’objectiu d’aquesta campanya és ajudar-nos entre tots. Som moments difícils i el que volem és ajudar al comerç local i els visitants. Són moments difícils per als venedors i per als compradors”.  Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç

Una setantena de comerços s’han adherit a aquesta campanya, en la qual els venedors entreguen a les persones que efectuen compres en els seus comerços descomptes a gastar en altres comerços de l’associació. Així s’aconsegueix trànsit i moviment de clients d’uns comerços a uns altres. Cada establiment que participa en aquesta campanya tindrà una banderola identificativa que es podrà veure des del carrer.Estan estudiant la possibilitat de realizar més accions de promoció comercial. Vilassar Comerç ha fet arribar als seus establiments associats un kit EPI (mascaretes , gel, guants..).