Campanya de seguretat a les platges

MossosAgents de Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Premià de Mar han iniciat una campanya de seguretat a les platges de Vilassar de Mar i també del Masnou, Montgat i Premià de Mar en el marc de la campanya d’estiu d’enguany.

Aquesta campanya, amb el lema “Més prevenció i seguretat a la platja durant l’estiu” té com a objectiu principal la prevenció i amb aquesta finalitat s’ha augmentat el patrullatge dels agents de proximitat a la zona costanera del Maresme. Els agents fan difusió de consells de seguretat mitjançant cartells i tríptics. Es fa especial incís en tots aquells delictes i faltes que es produeixen amb motiu de la concurrència de banyistes i on els delinqüents aprofitarien el seu descuit, com són els furts o robatoris a interior de vehicle.

Les recomanacions que donen els policies són no portar objectes de valor a la platja, no deixar sols els objectes personals a la sorra, i no deixar objectes de valor a la vista dins del cotxes, entre d’altres.

Durant la campanya els Mossos també aprofiten per tal de fomentar la relació amb el personal de salvament per tal de coordinar-se ràpidament i eficaçment en cas que hi hagi un servei d’emergència.