Campanya de promoció turística “Som de mar i de munt”

El Consorci de Promoció Turística del Maresme ha produït un vídeo anomenat ‘Emociona’t amb els tresors del Maresme”  com a tret de sortida de la campanya de promoció turística per a aquest any, anomenada ‘Som de mar i de munt’.

El vídeo posa en clau visual alguns dels atractius més importants de la comarca. S’ha fet en català i pròximament també tindrà la seva versió en castellà, francès i anglès. De fet aquest vídeo, que dura 1 minut 50 segons, el primer dia va superar el miler de visites al canal Youtube.

“La campanya està destinada a potenciar  els atractius específics que tenim a la nostra comarca, que són diferents d’altres entorns i a promocionar els productes que ens fan singulars” Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, en declaracions a Vilassar Ràdio

Amb la campanya es vol potenciar la visita al Maresme de persones que no coneixen els pobles de la nostra comarca, procedeixin no només de  zones llunyanes, sinó també de comarques properes i de la mateixa ciutat de Barcelona.

Algunes de les activitats que contempla aquesta campanya són culinàries amb els nostres productes de proximitat, culturals, nàutiques, de platja i de patrimoni cultural, entre d’altres.