Campanya de Nadal de Vilassar Comerç

Logotip Vilassar Comerç

Amb el lema Aquest Nadal, gaudeix a Vilassar de Mar!, l’associació de comerciants Vilassar Comerç ha dissenyat una campanya plena d’animació al carrer, regals i sorpreses.

Des del 6 de desembre, els comerços associats donen el tret de sortida a les actuacions de dinamització previstes per a les festes nadalenques. La campanya constarà de les següents activitats:

  • Sorteig de 1.000 euros. Entre els dies 6 i 24 de desembre, demana  la teva butlleta quan compris als comerços associats i podràs guanyar 1.000 euros!
  • Atraccions de Nadal. Demaneu el vostre tiquet (lliurats des dels comerços associats) per gaudir de les atraccions del trenet de Nadal (del 22 de desembre fins al 5 de gener, parada a c/ Sant Artur entre c/ Sta Maria i c/ Sta Eugènia). El dissabte 21 de desembre al matí tindrà lloc el maquillatge de Nadal (Pl. del Mercat, 12h), el taller de manualitats de Nadal (c/ St Joan amb Anselm Clavé, matí) i les figures de globoflèxia, que durà a terme un Pastoret. També hi haurà un personatge sorpresa que entregarà a la mainada les cartes dels Reis Mags d’Orient. Aquestes cartes seran recollides pels Patges Reials la tarda del divendres 3 de gener.
  • “Esmorza al Nadal” i cantada de Nadales. El diumenge 22 de desembre, els comerços romandran oberts i el trenet circularà pel poble. A partir de les 12 h, l’associació ha organitzat una cantada de nadales als carrers i, a més a més, les primeres 800 compres (superiors a 20 euros) realitzades aquell dia tindran de regal un esmorzar que es podrà gaudir qualsevol dia, fins al 5 de gener.
  • Els llums i la decoració de Nadal també seran presents, una vegada més, a les botigues.

 

Més informació a: Web de Vilassar Comerç, Facebook i Twitter.