En camí cap a les eleccions municipals

Vuit formacions polítiques concorreran a les properes eleccions municipals, que se celebren diumenge 26 de maig. Es tracta d’ERC-Gent per Vilassar de Mar, Junts per Vilassar, Babord, Ciutadans, PSC, Podem, Partit Popular i Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya.Des de Vilassar Ràdio, i en compliment amb la normativa electoral, oferim, a més d’espais de propaganda electoral (en horari de dilluns a dissabte a les 9’30h , 13’45h, 17h i 19h, i dissabtes a les 10h, 11h i 12h), dues rondes d’entrevistes de dilluns a divendres al matí als alcaldables de cada formació política. Cada formació disposa d’un temps màxim de fins a 30 minuts en cada entrevista. S’emetran els següents dies i hores, i els àudios es van pujant a aquesta web, en aquesta mateixa notícia, una vegada emesos per ràdio:

 

PRIMERA RONDA D’ENTREVISTES

Divendres 10 maig:

10h Vilassar de Mar per la República / Primàries Catalunya

1013

Dilluns 13 maig:

10h Partit Popular

Dimarts 14 maig 

10h Podemos

Dimecres 15 maig:

10h Partit dels Socialistes de Catalunya

Dijous 16 maig:

10h Ciutadans

12h Babord

Divendres 17 maig: 

10h Junts per Vilassar

12h ERC-Gent per Vilassar de Mar

 

 

SEGONA RONDA D’ENTREVISTES

Dilluns 20 maig:

10h Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya

12h Partit Popular

Dimarts 21 maig: 

10h Podemos

12h Partit dels Socialistes de Catalunya

Dimecres 22 maig:

10h Ciutadans

12h Babord

Dijous 23 maig:

10h Junts per Vilassar

12h ERC-Gent per Vilassar de Mar

A més, Vilassar Ràdio organitza dos debats. El primer el 15 de maig  a les 20’30 h a l’institut Pere Ribot sobre aquests temes: cultura, educació, esports, joventut, serveis socials i sanitat. El segon  a l’Ateneu Vilassanès el 22 de maig a les 20’30h sobre aquests temes: urbanisme, habitatge, economia, medi ambient, governació i participació.En ambdós debats, que seran retransmesos en directe per Vilassar Ràdio,  a més de les intervencions dels alcaldables, hi ha un ampli temps reservat per a les preguntes del públic assistent. Pert tant, qui vulgui preguntar als alcaldables, ha de personar-se en l’acte.

Cal recordar que el diumenge 26 de maig Vilassar Ràdio emetrà una programació especial amb motiu dels comicis  municipals que inclourà butlletins horaris al matí (9h, 10h, 11h, 12h, 13h) i a la tarda (17h, 18h, 19h), un informatiu a partir de les 13’30h  i un programa informatiu especial a partir de les 19:30 que comptarà amb la participació dels representants de les forces polítiques que concorren a aquests comicis, que analitzaran en primer lloc l’index de participació i en segon lloc els resultats de les votacions a mesura que es vagin tancant els recomptes a les taules dels col·legis electorals i els resultats finals. Al programa també s’oferirà informació sobre les eleccions europees que se celebren el mateix dia.

Imatges de les entrevistes realitzades als/les alcaldables:

Amb Maria Teresa Sierra, Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya:

 

Amb Yolanda Laspalas, Partit Popular:

 

Amb Manuela Calero, Podem:

 

Amb Quizo Zamora, Partit dels Socialistes de Catalunya:

 

Amb Juan Díaz, Ciutadans:

 

Amb Pau Arona, Babord:

 

Amb Laura Martínez, Junts per Vilassar:

 

Amb Damià del Clot, Esquerra Republicana de Catalunya-Gent per Vilassar de Mar: