Aquest dimecres 24 de març és el darrer dia per fer les preinscripcions a infantil, primària i secundària a les escoles de Vilassar de Mar.

L’oferta inicial de 8 grups de P3 es podrà mantenir si cadascun d’ells arriba a un mínim de 15 alumnes.

Les famílies que tinguin dificultats per a fer la preinscripció online (enguany no es fan de manera presencial) poden adreçar-se al centre que volen sol·licitar en primera opció via telefònica

Pel que  fa a la preinscripció a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, serà de l’11 al 17 de maig de 2021.

I de preinscripcions a matriculacions: recordem que és obert el termini de  matrículació per al tercer trimestre a l’escola d’adults Els Ametllers. Fins a aquest divendres 26 de març, es poden inscriure les persones que hi vulguin cursar el Grau d’Educació Secundària (GES). Fins al proper 9 d’abril, resten obertes les matrícules per als taller ‘Posa’t al dia’ i per al nou taller ‘Eines Google’.

Com indica el seu nom, a Eines Google es treballarà amb les eines que ofereix Google, com ara Google Docs, presentacions, full de càlcul, Drive o Google Classroom. Posa’t al dia està dirigit a totes aquelles persones que vulguinreforçar les habilitats de lectoescriptura i exercicis cognitius. 

Per a més informació sobre els cursos i les matrícules, cal contactar amb el centre al següent telèfon: 93 759 36 94.