Òlbia celebra una calçotada per promoure el consum ètic

Aquest dissabte, calçotada a la vilassarenca plaça del Círcol a càrrec d’Òlbia, aquest grup que promou el consum ecològic i alternatiu al nostre municipi. La jornada ve farcida d’actes ja que al marge del dinar, hi haurà una xerrada-vermut i música per fer la digestió. Òlbia celebra el seu cinquè aniversari.

Aquest grup de consum responsable i de proximitat ja fa cinc anys que camina. Joan Fisse, un dels membres d’Òlbia, explica que són els seus eixos són el consum alternatiu, ecològic, ètic, responsable i de proximitat.

Per donar a conèixer les seves propostes de consum, abans de la calçotada i sobre les 12:00 h, aprofitaran per fer una xerrada vermut en la qual els ponents, en Carles Soler i el propi Fisse ens explicaran quin és el model de consum que defensen: evitar els supermercats i productes de quilòmetre zero.

En acabar la conferència, temps per a dinar. A un preu més que assequible, 10 euros, es podrà degustar calçots, botifarra, romescu, patata al caliu, allioli, pa, aigua, vi i postres. Es contempla una opció vegana per aquells que ho prefereixin.

Si t’han seduït les seves propostes de consum alternatiu, ecològic, ètic, responsable i de proximitat cal que adrecis un correu electrònic a info@olbia.cat.