Cabrera demana suport a Vilassar de Mar per a no perdre una línia de P3 a l’escola Pla de l’Avellà

Ajuntament VdMEls representants de l’AMPA de l’escola Pla de l’Avellà, l’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir i la regidora d’ensenyament de la veïna localitat, Montserrat Reig, van reunir-se dilluns 18 de gener amb l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i el regidor d’Ensenyament de la nostra localitat, Josep Solé, per explicar-los la proposta que, segons l’AMPA, podria evitar el tancament de la línia de P3 de l’escola Pla de l’Avellà pel curs que ve, que ha estat anunciat pel Departament d’ Ensenyament de la Generalitat. La proposta passaria per reduir temporalment les ràtios per sota dels 25 alumnes, amb dos nens per aula, a totes les escoles públiques de la zona de Cabrera i Vilassar de Mar. 

El consistori cabrerenc va donar suport dijous de la passada setmana a l’AMPA de l’escola aprovant amb el recolzament de totes les formacions polítiques una moció en què es reclama que no es tanqui cap línia i es redueixin temporalment les ràtios. A hores d’ara un 40% de l’alumnat de l’escola continua sent de Vilassar de Mar, on la trama urbana comunica amb el Pla de l’Avellà.

El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Josep Solé, ha manifestat que el govern de la localitat recolzarà la petició si no implica la pèrdua de cap línia a Vilassar de Mar. Solé ha explicat que es va decidir demanar una reunió amb la delegació al Maresme del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per a explicar-los la situació i per realitzar aquesta petició.

Leave a Reply