Cabrera de Mar reviu el seu passat iberoromà

Els caps de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre, i el 7 i 8 d’octubre se celebrarà el Festival Cultural Iberoromà “Reviu Ilturo”  a Cabrera de Mar.Enguany la temàtica del festival girarà entorn a la importància del blat en l’alimentació d’ibers i romans, i els canvis de producció i consum en l’alimentació entre èpoques.

El certamen proposa recrear la gastronomia d’ibers i romans, amb diferents tallers i activitats gastronòmiques.Els participants s’endinsaran dins d’un poblat iber, viuran la lluita de gladiadors, i sabran més sobre la legió romana.Monòlegs de recreació històrica, tallers culturals i visites guiades en els jaciments (iber i romans), faran que els participants coneguin de primera mà com vivien aquests habitants de l’antiga Ilturo.

Com cada any, hi haurà activitats gratuïtes i unes altres de pagament. Les jornades de portes obertes són gratuïtes i no és necessari fer cap reserva prèvia.

La informació de totes les activitats que es fan la trobareu al nou web del certamen, on podreu comprar els tiquets de les activitats de pagament. Hi podeu accedir aquí