El Centre Excursionista de Vilassar de Mar obrirà el 25 de juny el termini d’inscripció  per a la cursa Burriac ATAC 09, que es farà dissabte 5 de setembre. A més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut format per corriols de muntanya. Pel que fa al recorregut, de poc més de 17 quilòmetres, es manté l’estructura del circuit, amb noves connexions per a incrementar els corriols de muntanya i, com a novetat, aquest any hi haurà un recorregut infantil per als més petits, anomenat Marrec Atac!, de 500 metres, per Vilassar de Mar.  

Quant a les inscripcions, són limitades, costen 12 euros per als socis i sòcies del Centre Excursionista de Vilassar de Mar,15 euros per als federats FEEC C o superior, cursos d’orientació i triatló i 20 euros per a la resta de participants. En cas que quedin dorsals disponibles el dia de la cursa, l’import d’inscripció serà de 40 euros per a federats FECC C o superior i federats curses d’orientació i 50 euros per a la resta de participants. Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a Corriols (Maria Vidal, 15 de Vilassar de Mar), Illa Sports (Joan Prim, 165 de Granollers) i SBR (Sant Antoni, 39 de Mataró). El dia de la cursa els participants hauran de personar-se una hora abans al punt de sortida per a recollir el dorsal i el xip. 

Quant al recorregut del Marrec Atac, sortirà del carrer Sant Josep i passarà després per la Torre d’en Nadal i el carrer d’en Saura. La recaptació de diners que s’obtingui del Marrec Atac es lliurarà a l’ONG Haribala. La tasca principal d’aquesta ONG és  l’apadrinament dels nens i nenes més necessitats de la India, sobretot els anomenats “Dalits”, i dels orfes, proporcionant-los assistència sanitària, educació i oportunitats per al desenvolupament humà, professional i social.
 
El punt de sortida serà la plaça de l’Ajuntament; a les 8 de la tarda en el cas del Marrec Atac, i pel que fa al Burriac Atac, a 2/4 de 10 de la nit les dones i a ¾ de 10 de la nit els homes.

Leave a Reply