Brutal agressió a un jugador del Club Vilassar Hoquei

Nas i pòmul trencat. Avui l’operen. Pau Vilaró, jugador del Club Vilassar Hoquei, va patir una brutal agressió, amb l’stick d’un contrari, en els instants finals del matx corresponent a la Tercera Catalana que jugava, aquest dissabte passat, el club del nostre municipi, a Arenys, contra el Club Arenys de Mar. Partit suspès quan els de casa nostra guanyaven per 2 a 6.

El president de l’entitat de Vilassar de Mar, Gerard Parés, ha explicat a Vilassar Ràdio que farà tot el possible per tal que l’agressor no pugui tornar a jugar mai més.

El president del club vilassarenc explica la pel·lícula dels fets. No hi ha paraules. L’agressió, sense la pilota pel mig, a un minut setze segons del final, quan l’equip vilassarenc per guanyava 2 a 6  es produeix .

L’àrbitre va aturar el partit. El noi agressor se’n va del camp i vàries persones van atendre al jugador agredit.

Va ser traslladat  a l ’Hospital de Mataró, i des d’allà, després, a l’Hospital la Vall d’Hebron. Llarg periple.

Aquest dilluns, doncs, operen en Pau Vilaró. Els metges havien d’esperar que baixés la inflamació del pòmul per arreglar el nas trencat.

De moment, els dos clubs ja s’ha posat en contacte. Avui, hi ha reunions entre els dos clubs. No es descarta, tampoc, la via penal per erradicar aquestes accions que no tenen cabuda en la pràctica esportiva.

Parés ha explicat que això depèn del que decideixi la família. Si opten per aquesta via, rebran tot el suport del club vilassarenc. També esperen que la Federació Catalana actuï d’ofici .

Ara, a Pau Vilaró, l’espera un llarg procés de recuperació. El jugador vilassarenc del primer equip del Futbol Club Barcelona, Oriol Llenas, condemnava, amb contundència, la brutal acció del jugador de l’Arenys.

Pau Vilaró és un dels millors jugadors de l’equip de Tercera Catalana del Club Hoquei Vilassar. Esquerrà, habilidós i molt ràpid també va convocar, ja, amb el primer equip. Des de Vilassar Ràdio i li desitgem una ràpida recuperació.

Consulteu aquí el comunicat del Club Vilassar Hoquei