Bolcats amb la Marató de TV3

Aquest diumenge se celebra la tradicional Marató de TV3 que enguany dedica la seva programació a recaptar fons contra les malalties infeccioses. Algunes són lleus, com ara la pneumònia, la grip, la gastroenteritis o les infeccions urinàries i altres són força més complicades com la meningitis, la tuberculosi, el VIH, la hepatitis o la sèpsia. Catalunya s’omple d’actes solidaris encaminats a fer més grossa la recaptació solidària i Vilassar de Mar, com sempre, fidel a la cita ha dissenyat un ampli de menú de propostes. No hi falten xerrades, màgia, ball…

Avui, a partir de dos quarts de set de la tarda i a la Biblioteca de Vilassar de Mar se celebra una conferència sobre les malalties infeccioses, el motor de la Marató d’enguany. Laura Roig serà l’encarregada d’impartir la xerrada en la qual es podrà aprofundir en el tema de la Marató. Sabrem tots els detalls d’aquestes malalties que provoquen moltes morts l’any.

Aquest dissabte es celebra l’acte Vilassar de Mar per la Marató. A partir de les cinc de la tarda i a l’Ateneu estan dissenyades un munt d’activitats organitzades per Vilassar Ràdio, Patronat Parroquial i GOVI. Arrencaran amb una cercavila, amb presència dels Strèpits, des de la plaça de l’Església i fins a l’Ateneu on se servirà una xocolatada. Música, amb els Alocs and Roll, la Turrunats Band i els 9’s A Cors, Kopil Roca, etc. ball amb Vine i Balla i sortejos. Entre molts regals destaquen un pernil i una TV gràcies a la col·laboració de molts comerços de la nostra vila.

El mateix dissabte, vigília de la Marató de TV3, es fa la sisena edició del Festival de Màgia Solidària a la Sala Roser Carrau a partir d’un quart de set del vespre. Amb les actuacions del mag Roma, Michelle, Naip i i el mag Diego. A la segona tongada del xou, sobre les 7 de la tarda, pujaran a l’escenari Isaac Jurado, Txema, el mag Jan, el mag Diver, mag Ramó, mag Òscar, mag Dodó i J and J Màgic. L’aportació és de 5 euros i per comprar les entrades anticipades cal anar a la botiga de  Cotó Fluix.

El mateix diumenge, dia de la Marató, un munt d’activitats a partir de les 10 del matí al Veral de l’Ocata organitzades per les ampes de les escoles de Vilassar de Mar. Tòmbola, esmorzar, mercat de robes, performances i moltes sorpreses. Actuacions solidàries d’Strèpits i Enric Neddermann.

I el mateix diumenge, a partir de dos quarts d’una del matí i a l’Ateneu, l’escola de dansa Madó farà el seu tradicional Ball per la Marató. Sempre s’havia fet aquest espectacle a la plaça Picasso, però aquest diumenge es farà en tancat. Hi haurà unes guardioles a l’entrar per recaptar fons per a la Marató. Es faran balls de jazz i hip hop.

Un munt d’activitats, doncs, a Vilassar de Mar per ajudar a recaptar fons per a la Marató de TV3 que aquest 2017 lluita contra les malalties infeccioses.