Berta García, campiona de Catalunya de Natació Adaptada

La vilassarenca Berta García, alumna de primer d’ESO de l’Institut Pere Ribot, està d’enhorabona. És una de les integrants del Club Natació Mataró que s’ha proclamat, aquest dissabte a Terrassa, campions de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada 2018. Un campionat en el qual hi havia el bo i millor convocat. De fet, el club de la capital del Maresme va haver de lluitar amb 19 clubs de l’estat espanyol. Un total de 82 nedadors.

El campionat de Catalunya va tenir un altíssim nivell ja que, per exemple, a la piscina del CN Terrassa hi havien medallistes dels Mundials de Mèxic 2017, els catalans Núria Marqués, Oscar Salguero, Antoni Ponce, Miguel Luque i Marian Polo.

El campionat l’organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col.laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisis Cerebral, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitats Fisica i el Club Natació Terrassa. Enhorabona, doncs, a la vilassarenca Berta García que afegeix una medalla més a la seva lleixa particular.