Beeplay, creada pel vilassarenc Gerard Galvan i l’argentoni Enric Navarro, guanya el premi UPF Emprèn 2013

1470269_561637737257973_130468985_nL’aplicació per a dispositius mòbils Beeplay, que permet intercanviar informació (enquestes de satisfacció o experiències de compra) entre els usuaris i les empreses mitjançant tasques geolocalitzades, ha guanyat el premi UPF Emprèn 2013, que atorga el Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra, amb el patrocini de la Fundació Banc de Sabadell, i que està dotat amb 20.000 euros.

El projecte ha estat presentat per Gerard Galvan i Enric Navarro, graduats en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació per l’Escola Universitària del Maresme del Tecnocampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.


El jurat del premi UPF Emprèn 2013, format per una quinzena de membres de la universitat i representants de la societat civil, ha destacat que el projecte guanyador, Beeplay, “és una idea innovadora i de negoci que combina el gran ús actual de la tecnologia dels mòbils i el potencial dels nous portals d’externalització a grans comunitats de persones o crowdsourcing, fonamentats en l’intercanvi d’informació via web, per a l’oferta d’un benefici compartit entre les empreses i els usuaris”.

11222aA la convocatòria d’enguany s’hi han presentat prop d’una trentena de projectes.
Beeplay aprofita la tecnologia dels actuals dispositius mòbils per transformar la comunitat d’usuaris en un grup de potencials col·laboradors amb les empreses. L’objectiu és crear una poderosa economia mòbil, amb centenars de petites tasques geolocalitzades que es poden completar en qüestió d’hores: estudis de mercat, verificacions d’estoc, fotografies, reviews, etc.

El projecte guanyador planteja el llançament d’una aplicació per a telèfons mòbils que permetrà la participació dels usuaris en tasques que duen a terme habitualment les empreses, com enquestes de satisfacció o d’experiències de compra, entre d’altres. L’aplicació permet l’intercanvi d’informació entre els usuaris i les empreses mitjançant tasques geolocalitzades.