“Batwoman” obre el cicle “Escena & Llibres”

L’obra “Batwoman” estrena, aquest diumenge 14 de març , el cicle Escena & Llibres, nova nomenclatura del Música & Llibres que, des de 2018, organitza el servei de Joventut amb la col·laboració de la Biblioteca Ernest Lluch dins del projecte Plataforma Zero. I es que, enguany, la música compartirà programa amb el teatre i la dansa amb l’objectiu d’obrir aquest cicle, que promou la creació artística del jovent local, a les diferents disciplines escèniques.

Un dels plats forts és la representació de “Batwoman” , que forma part dels actes del Dia Internacional de la Dona. És una peça teatral, dirigida per Vicka Duran, en la qual dues amigues feministes, la pròpia directora i la vilassarenca Marta Bessa reflexionen sobre temes d’actualitat. Bessa ha explicat que el títol de l’obra és una alegoria.  

Una conversa sobre la depilació, mentre estan vient un programa de televisió de poc interès, dona peu a munt de reflexions actuals. Una obra viva que es va adaptant a la realitat del moment en el qual s’interpreta i en la qual van endinsant-se en una reflexió sobre qüestions relacionades amb el feminisme.  

Al marge dels temes actuals, les dues actrius reflexionen sobre el debat que es va donar al parlament espanyol l’any 1931 sobre el sufragi universal i el vot femení i evoquen el que va significar Clara Campoamor.  

Batwoman” és una obra que fa anys que gira. De fet, es representa, sovint, a les escoles per incitar al debat entre l’alumnat a Marta Bessa li fa molta il.lusió estrenar a Vilassar de Mar. Ha explicat que s’ha representat a Mallorca, a Barcelona i  a Madrid, i ha tingut molta bona acceptació.  

Per a assistir a ‘Batwoman’ , aquest diumenge a les 19h, la Sala Carrau, així com a la resta d’espectacles del cicle, cal reservar plaça a través de l’app VdM. L’aforament màxim és de 40 persones.