Bàsquet i futbol pels campus de Setmana Santa

S’acosta la Setmana Santa, recordem que comença (a efectes escolars) el dilluns 26 de març i tant la UE Vilassar de Mar com el Bàsquet de Vilassar de Mar han dissenyat ofertes atractives per oferir als nens i nens una opció esportiva d’allò més entretinguda.

Què millor quan no hi ha classe que jugar a futbol i bàsquet? La UE ha preparat dues ofertes per al seu campus de Setmana Santa. La primera opció és la d’apuntar els nens i nenes en horari matinal, de les 9 del matí a dos quarts de dues del migdia, a un preu de 55 euros amb esmorzar inclós. L’altre possibilitat que llencen des del Xevi Ramon és un paquet de tot el dia. Les activitats també arrencaran a les 9 del matí i s’allargaran fins a dos quarts de cinc de la tarda. El preu, en aquest cas, és de 85 euros i hi inclou l’esmorzar i el dinar.

Els amants del bàsquet, per la seva banda, tenen l’opció de ser a La Bòbila encistellant. Un Campus adreçat a nens i nenes de 5 fins els 16 anys. Inclou els preceptius entrenaments, competicions, activitats de lleure i, fins i tot, una sortida. De 9:00 a 13:00. El preu és de 60 euros.

Els dos campus se celebraran la darrera setmana de març. Del dilluns 26 fins el dijous 29 de març coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa.