Bàsquet, cardio i passejada cultural són els ingredients del tercer repte de l’Estiu Actiu

Arriba el moment de conèixer quin és el tercer repte de l’Estiu Actiu 2021. Bàsquet, exercicis de càrdio i una caminada cultural conformen el tercer paquet d’activitats al qual ja hi pots accedir via l’app gratuïta de Vilassar de Mar. Un programa que, impulsat per l’Ajuntament, proposa fer activitat física i esport amb opcions aptes per a totes les edats, tot respectant les mesures sanitàries vigents per la pandèmia de la covid-19.

Aquesta setmana, tercera del mes de juliol, arriba el torn del bàsquet.  Busca una cistella i fes uns tirs lliures o uns triples a veure quants n’encistelles. També pots buscar-te una parella i fer un 2. Una altra opció és un “2 x 2” o un “3 x 3” amb amics i amigues.

Si no tens pilota de bàsquet, o necessites un cop de ma, pots anar els dies 21 i 28 de juliol i 4 d’agost, de 18 a 20 h a les pistes del Pérez Sala. Allà trobarà monitors i monitores del Club Bàsquet Vilassar que et proposaran un seguit d’activitats molt atractives.

Si el món de la cistella no és el teu, pots fer, en el marc del Tercer Repte, braços, cames o càrdio. Pots escollir una de les sèries que et proposen des de l’Estiu Actiu:

Tria una distància: 100 metres / 200 metres / 500 metres, Fes 3 sèries i anota el temps de cada una

L’altre proposta és fer Flexions de braços estirats a terra o dominades de braços penjats d’una barra. Fes 2 sèries fent les màximes que puguis a cada sèrie

La tercera proposta és animar-te a fer una  caminada per Vilassar de Mar, passant per 2 o 3 edificis emblemàtics i explicar quins són quins son.

Recorda que, per assolir el repte de l’Estiu Actiu, t’has de fer una foto fent qualsevol de les tres propostes i adjuntar-la quan omplis la fitxa del “repte fet” que trobaràs a l’app gratuïta de Vilassar de Mar.

Cal tenir en compte que el Segon Repte encara és vigent.

Les raquetes en són les protagonistes d’aquest segon repte, que es pot assolir jugant al tennis platja, al tennis o al pàdel o, si ho prefereixes, fent una caminada.

Així doncs, el segon repte de l’Estiu Actiu passa per les raquetes. Una de les primeres opcions que es proposen és la del tennis platja; un clàssic de l’estiu. Sigui individual o per parelles. Si no tens xarxa, atenció, els dies 23, 29 i 30 de juliol, de 18 a 20 h, a la platja de Palomares, hi trobareu un monitor de XPalas que muntarà una xarxa i us ajudarà en el que necessiteu.

Recorda que també pots fer una caminada per Vilassar de Mar mirant de localitzar indrets del municipi on hi hagi pistes de tennis i de pàdel.

Com pots participar? Doncs només cal que t’inscriguis, emplenant el formulari disponible a l’app Vilassar de Mar. Cada setmana, durant els mesos de juliol i agost, se t’enviaran notificacions explicant-te en què consisteix el repte de la setmana. A mida que es vagin fent, s’hauran d’adjuntar fotografies com a prova, també des de l’app del mòbil. 

Els premis seran molt engrescadors amb el joc del Mou-te. Els reptes es distribuiran en nou caselles, de tres línies, i es podran fer línies o completar totes les caselles. Els reptes es publicaran cada dilluns i fer-los implica accedir a premis, directes o mitjançant sorteig, de vals de compra per gastar a botigues de Vilassar Comerç i vals de participació a activitats esportives com pàdel surf, snorkel o pàdel, entre d’altres.

Para atenció als premis

  • Sorteig entre les tres primeres persones que completin els 9 reptes: 100 € en vals de compra a establiments de Vilassar Comerç.
  • Sorteig per a les persones que completin els 9 reptes (a exempció de les tres primeres): 50 € en vals de compra a establiments de Vilassar Comerç.
  • Premi directe a totes les persones que completin un mínim de 3 reptes siguin en línia o no: una samarreta de l’Estiu Actiu 2021
  • Per completar 3 reptes en línia, fins al 27 d’agost. Sorteig de vals per participar en diferents activitats. Les persones participants tindran tants números pel sorteig com línies hagin completat. 

Així, doncs, tot a punt per al tercer repte de l’Estiu Actiu 2021 que et proposa l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Això sí, respectant sempre les restriccions anticovid vigents en cada moment.