Bars i restaurants poden acollir-se a l’ampliació temporal de superfície de terrasses permesa per l’Ajuntament

Les persones titulars de bars i restaurants de Vilassar de Mar poden acollir-se a l’ampliació temporal de la superfície de terrasses que permet l’Ajuntament. L’objectiu és ajudar a un sector perjudicat per la crisi de la Covid-19, que no ha pogut obrir fins a la fase 1 de la desescalada i que ho ha fet amb limitacions (només poden obrir amb un 50’% de les terrasses).


On l’espai públic ho permeti, es deixa ampliar espai de terrasses (màxim un 50% de la superfície de la terrassa respecte la llicència de la temporada anterior), seguint unes condicions tècniques i sempre i quan es garanteixi l’accessibilitat dels vianants, la seguretat vial i el descans veïnal.


Aquesta mesura d’ampliació de terrasses s’uneix a la ja anunciada sobre que l’Ajuntament no cobrarà el pagament de la taxa de terrasses fins al l’any que ve.

El consistori va aprovar, mitjançant decret d’alcaldia del 19 de març, que els titulars de les llicències d’ocupació de via pública –terrasses– no havien de pagar aquesta taxa mentre durés la situació d’emergència. El consistori va anunciar fa setmanes que no cobrarà la taxa de terrasses fins al 2021, és a dir, des del 21 de març i fins al 31 de desembre de 2020.