Banderes a mitja asta en senyal de dol per la mort d’en Xevi Ramon

Aquest dimecres 12 de maig, les banderes de l’edifici de l’Ajuntament de Vilassar de Mar estan onejant a mitja asta en senyal de dol per la mort d’en Xevi Ramon i Pera, més conegut per tothom com a Xevi Ramon. La missa funeral té lloc aquest dimecres 12, des de les les 16.30 h, a la parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar.

Al juny del 2016, el consistori li va atorgar la medalla d’honor de Vilassar de Mar pels seus mèrits i valors en les seves diferents facetes sobretot com a entrenador de futbol base de la Unió Esportiva Vilassar de Mar des dels anys 1960 fins al 2004, on va destacar com un extraordinari educador pels seus valors de respecte, amistat i dedicació als altres. El camp de futbol municipal de Vilassar de Mar duu el seu nom. 

Xevi Ramon va néixer a Vilassar de Mar el 25 d’abril de 1931 i ha mort el 8 de maig de 2021. Com a jugador de futbol va jugar a diferents equips i a tots els camps de futbol que ha tingut Vilassar de Mar. En el vessant esportiu va destacar com a entrenador de futbol base i de formació de la Unió Esportiva Vilassar de Mar. D’en Xevi Ramon també destaca la seva faceta d‘escriptor i cronista de Vilassar de Mar, tertulià a Vilassar Ràdio o membre dels Amics i Amigues de l’Arxiu Municipal. En la seva última voluntat, “la seva última jugada”, ha donat el seu cos a la ciència perquè es destini a la docència, la recerca i la formació continuada en l’àmbit de l’anatomia humana.