Balanç molt positiu de la campanya de recollida de joguines organitzada per Creu Roja

Creu Roja ha finalitzat la campanya de recollida de joguines que ha dut a terme del 5 al 31 de desembre. La campanya s’ha realitzat en coordinació amb les àrees de Serveis Socials dels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera. Les joguines que es recollien es demanava que fossin noves, no bèl·liques i no sexistes, d’acord amb la filosofia de Creu Roja.

S’han recollit 294 joguines aptes: 184 han estat recollides a Carrefour de Cabrera de Mar, 50 en els altres punts de recollida (seu de Creu Roja, als establiments de Vilassar Comerç que es van adherir a la campanya a les escoles La Presentació i Del Mar) i 60 eren joguines noves que van sobrar de la campanya de l’any passat.

S’han recollit 126 joguines no aptes.

S’han fet 59 lots que s’han lliurat als Reigs Mags, que les faran arribar a 59 nens i nenes de famílies vulnerables de Vilassar de Mar (31) , Cabrils (5) i Cabrera de Mar (2). Cada lot consta de 2 joguines, 1 llibre i 1 complement. En total es faran arribar 236 joguines. Hi ha haguts diversos lots segons l’edat: de 0 a 3 anys, de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

15 voluntaris de Creu Roja han fet possible la campanya d’aquest any.

Maria Jesús Garcia, tècnica de Creu Roja, ha fet un balanç molt positiu d’aquesta campanya i ha afegit que han rebut molta donació de joguines educatives. Pel que fa al tipus de joguines del qual han rebut menys donacions, han estat les nines.

Escolta aquí l’entrevista que li hem fet: