Balanç de l’acte principal del campanya del PSC

El PSC va realitzar l’acte principal de campanya electoral dijous 23 de maig als exteriors del Museu de la Marina a 2/4 de 8 del vespre.

Durant l’acte, van parlar l’alcaldable, Quizo Zamora, Pere Almera, número 5 de la llista i exalcalde de la nostra població i Anna Lleonart, número 10 de la candidatura.

Zamora ha explicat a Vilassar Ràdio que Almera va centrar la seva intervenció en exposar la visió que el PSC del nostre poble té de la política local i sobre l’ètica de la política, Pel que fa a Lleonart, va oferir la visió de com es viu la política des de fora i la il·lusió que comporta entrar en el món de la política local i treballar pel bé del nostre poble. Zamora es va centrar en les propostes del programa electoral “per a dinamitzar el poble i poder-lo convertir en una ciutat dinàmica i pròspera”.

Zamora ha fet un balanç molt positiu d’aquest acte i ha manifestat que els assistents van explicar-li que estan molt il·lusionats amb les propostes del programa electoral del PSC. Zamora ha subratllat que les propostes del programa electoral del partit “donen un aire fresc al nostre poble” i suposen una millora per al nostre municipi.

L’acte es va completar amb l’actuació musical d’ Eduard Sánchiz, i cava i refrescos.