Balanç de l’acte principal de campanya de Vilassar de Mar per la República/Primàries CAT

Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya va organizar l’acte principal de campanya electoral el passat diumenge 19 de maig, a les 12 del migdia, al final del passeig dels Pins/carretera de Cabrils. Va consistir en la presentació de tots els components de la llista i en l’exposició dels eixos del programa electoral. També es van projectar uns videos de campanya. Un acte que es va haver de suspendre, durant uns instants, per la pluja.

A més de Maria Teresa Sierra, l’alcaldable, van intervenir altres persones de la candidatura i, també, Titon Laïlla, diputada al Parlament de Catalunya “que ens va encoratjar molt”. Sierra explica que “la i·lusió va presidir l’acte. Tant la de la gent de la llista, com la de les persones que ens estan ajudant. Va ser un acte molt bonic. La nostra voluntat és la d’aconseguir entrar a l’Ajuntament”.

L’alcaldable de Vilassar de Mar per la República/Primàries Catalunya assenyala que, durant l’acte, les persones que s’hi van acostar els van “adreçar preguntes sobre el procés de Primàries. Ens van donar molta força”. Sierra recorda que “vam explicar els punts bàsics del nostre programa que encara no està tancat del tot, perquè rebem moltes aportacions de vilassarencs i vilassarenques”.