Balanç de l’acte principal de campanya de Podem

L’acte principal de campanya electoral de Podem va tenir lloc el passat dissabte 18 de maig a la Sala Maria Roser Carrau i va consistir en la presentació de la candidatura i, també, dels eixos del programa electoral, així com la projecció d’un video de campanya electoral.

Van parlar l’alcaldable, Manuela Calero, i altres persones que formen part de la candidatura. La cap de llista de Podem subratlla la intervenció del cirugià Manel Galiñanez “que ens va alertar dels perills de l’amiant” ide Zenaida Serrano “que va destacar el treball que s’està fent per assolir la plena igualtat entre homes i dones”. Calero, per la seva banda, explica que, en la seva intervenció, va recordar que “estem en un final d’etapa i a punt d’encetar-ne una altra” i va voler subratllar la “il·lusió per afrontar nous reptes”.

Calero es mostra molt satisfeta del “bon nombre de persones que es van acostar a compartir amb nosaltres. Vam rebre molta informació per part dels assistents i alguns ens van fer arribar les dificultats que tenen en el seu dia a dia”.

L’acte va comptar amb diferents intervencions artístiques com les de l’Ana i en Santi, dos joves vilassarencs, que van cantar diferents cançons acompanyats de la guitarra i del recital de poesia a càrrec de la Pilar i en Francesc. Per a Manuela Calero va ser un acte “molt valuós”.