Balanç de l’acte principal de campanya de Ciutadans

Ciutadans va realizar, el passat dissabte 18 de maig a 2/4 de 7 de la tarda, a la Sala Roser Carrau l’ acte principal de campanya, amb presentació de la candidatura i les línies mestres del programa electoral.

L’acte va comptar amb la intervenció del cap de llista de la formació taronja, Juan Díaz, i també d’altres persones que formen part de la candidatura així com la del diputat a Parlament Sergio Sanz. Juan Díaz destaca l’aportació de la número 4 de la seva llista, Josefa Navarro, que va subratllar que Vilassar de Mar “està ple de simbologia independentista”. El propi alcaldable va explicar els punts principals del seu programa electoral en el què va destacar “la família, baixar impostos, incentivar autònoms i empreses” i la necessitat de tenir “un poble segur, tranquil i net”. Per a Díaz, “hem de recuperar el poble de tots, per a tots”. Finalment, el diputat al Parlament per a Ciutadans, “s’ha de fer política per a la gent i recuperar els espais del poble”.

Díaz expilca que la gent que es va apropar al seu acte central “estava molt contenta i amb molta il·lusió per fer un bon resultat el proper diumenge”.