Balanç de l’acte principal de campanya de Babord

Babord va organitzar l’acte principal de campanya el passat dissabte 18 de maig a les 7 de la tarda a la plaça del Círcol, amb la intervenció de Pau Arona, l’alcaldable, regidors de la present legislatura, els candidats que formen part de la llista electoral i representants dels partits polítics que donen recolzament a la candidatura de Babord, i la projecció de video de campanya electoral.

El cap de llista de Babord, Pau Arona, explica que va ser un “acte molt dinàmic” en el qual els regidors i regidores de la seva formació van explicar “les dificultats que s’han trobat per poder implementar el canvi”. També va parlar, en representació de la CUP, Albert Botran que “va posar Babord com a exemple de candidatura pionera en la unió de forces d’esquerra i republicanes”. En la seva intervenció, Gala Pin, que ha estat regidora a l’Ajuntament de Barcelona pels Comuns, “va animar a estar unides per aconseguir el canvi”. Finalment, tots els membres de la llista de Babord van pujar a l’escenari. l’Elena López i Pau Arona van “explicar set mesures concretes per les quals cal votar-nos”.

Arona explica que en l’acte de dissabte, celebrat a la plaça del Círcol, es va poder “sopar i conversar de manera distesa i acabar de recollir propostes que ens feien arribar els assistens”.  Per al líder de Babord “la gent estava molt contenta de la manera com estem enfocant la campanya i per posar l’accent en aspectes que altres partits no fan com ara els pisos turístics o incloure en l’agenda municipal el femisme i les polítiques LGTBI”.

L’acte es va completar amb un sopar popular (amb fideuà) i amb  l’acompanyament musical d’Isidre Caro i concert dels grups musicals vilassarencs Simbiosi i Moniatos.