Balanç de l’acte principal de campanya d’ERC-Gent per Vilassar de Mar

L’acte principal de campanya d’ERC-Gent per Vilassar de Mar va tenir lloc el passat  divendres 17 de maig als jardins de Can Bisa a les 8 del vespre  L’acte va consistir en la presentació de la candidatura conjunta de les dues formacions polítiques en una única llista, amb la intervención de Damià del Clot, l’alcaldable, i Núria Arasa, número 2 de la llista.

Àngel Font, número 3 per les llistes d’ERC-Gent per Vilassar de Mar, explica que “l’acte va recollir l’esperit de la coalició que se centra en el lema de campanya Nosaltres sumem”. Van prendre la paraula Núria Arasa, la segona cap de llista, que es va centrar “en els temes socials”. Pel que fa a Damià del Clot, l’alcaldable de la coalició, va parlar de “les àrees que hem gestionat” i va posar l’accent en “la transformació de Vilassar de Mar”. En aquest sentit, va demanar el vot “per als propers quatre anys, per poder acabar d’implementar-les”.

En quant a l’acte, Font assegura que “unes 350 persones s’hi van aplegar”. Estem -diu- “enormement satisfets”. “Hi havia gent de totes les edats, de tots els barris, de totes les entitats… va ser molt interessenant escoltar els intercanvis d’opinions que vam mantenir”.