Baixa l’atur a Vilassar de Mar el 0’57 %

A Vilassar de Mar hi ha, aquest mes d’abril, quatre persones menys en situació d’atur que en relació al mes anterior. Ara mateix, al nostre municipi, hi ha 696 persones en situació de cerca de feina. Signifiquen un 0,57% menys en relació al mes anterior i signifiquen una taxa municipal del 6,97%. Pel que fa a la nostra comarca, al Maresme hi ha 21.087 persones aturades, perquè te’n facis una idea, com tot un Vilassar de Mar aturat, amb una taxa del 8%.

L’efecte Setmana Santa es reflecteix en les dades d’atur del mes de març. La desocupació ha baixat un 0,80% a la comarca deixant la xifra oficial de persones inscrites a les oficines d’ocupació en 21.087. Aquest descens, però, no s’ha produït en el conjunt dels 30 municipis maresmencs. La desocupació ha baixat en 20 i ha pujat en 10.

Les reduccions més intenses s’han registrat a Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt. En canvi, Alella i Tiana han experimentat els increments més intensos.

Amb les dades del mes de març, la taxa d’atur comarcal queda en un 8%, lleugerament superior a la provincial (7,67%) i a la catalana (7,34%).

Com sempre, en una comarca tan fragmentada com la nostra, la taxa d’atur registral presenta moltes oscil·lacions. Com sempre, la taxa més baixa (el 4,94%) la trobem a Tiana i, com sempre (amb el 13,33%) la més alta és la de Pineda de Mar.