Babord presenta l’auditoria de la S.A. municipal

Aquest dissabte, a partir de les 19h, Babord presenta a la Sala Carrau de Vilassar de Mar un dels seus grans cavalls de batalla. Des d’aquesta formació sempre han defensat que calia una auditoria de la Societat Anònima Municipal. Ara, ja la tenen i en presentaran els resultats. A més, explicaran la seva posició política arran de les conclusions que coneixerem aquest dissabte i que traslladaran, en seu municipal, en la plenària d’aquest dijous vinent.

Un dels objectius de l’actual legislatura és, per a Babord, posar llum a la gestió de la SA Municipal. Pau Arona ho ha avançat així al “Crònica” de Vilassar Ràdio.

Amb els resultats a la mà, en negre sobre blanc, Pau Arona creu que Vilassar de Mar es troba, diu, en un punt d’inflexió i que hi ha l’amenaça seriosa d’una indemnització que pot significar el 20% de tot el pressupost Municipal. Per a Babord, els projectes sobre els quals cal centrar el focus són el Mercat i Can Vives.

Pau Arona creu que és bo que Vilassar de Mar sàpiga què hi ha en aquesta auditoria i convida a totohm a assistir a la presentació que comptarà amb la presència de la diputada d’En Comú Podem, Sònia Farré, especialista en casos d’endeutament municipal

Aquest dissabte, a partir de les 19h a la Sala Carrau, Babord presentarà no només els resultats de l’auditoria de la SA Municipal, per a ells responsable de la majoria dels projectes urbanístics més importants dels darrers 10 anys, sinó també explicaran quina serà la posició política de la formació.