Babord presenta la llista electoral per al 26-M

Davant d’unes 150 persones, Babord va fer, aquest dissabte, una exhibició de musculatura política. En un acte celebrat al Museu de la Marina, la formació va presentar la llista electoral per als comicis del proper 26 de maig. Pau Arona, l’alcaldable, destaca que “és una llista jove, potent, paritària i engrescadora”. Durant el tret de sortida de la precampanya electoral, Babord va ensenyar les línies mestres del seu programa.

La llista electoral de Babord la conformen, i per aquest ordre, Pau Arona, Elena López, Yabel Pérez, Carles Soler, Gemma Altell, Tamara Mateos, Júlia Suriol, Jordi Bartrolí, Sílvia Llobet i Sergi Vera. Arona explica que els denominador comuns en són “la joventut i la experiència dinamitzadora en diferents espais de Vilassar de Mar així com gent que va venir viure al nostre municipi fa uns 20 anys i ha trobat aquest espai per fer política”.

Programa electoral

Al marge de la presentació de la llista, en l’acte del Museu de la Marina es va ensenyar els punts principals del programa de Babord que se centren en defensar l’escola pública, incorporar la perspectiva de gènere al consistori, apostar pels drets socials, promoure el sector agrícola, prioritzar els transport públic, a peu i en bicicleta, garantir l’accessibilitat als serveis públics, promoure canals de participació reals, treballar per la República Catalana i, és clar, l’habitatge. Pau Arona reivindica “lloguer públic i social amb mesures concretes per aplicar-ho”.

Recollida de signatures

Durant tota aquesta setmana, Babord serà, de 19:00 a 21:00 del vespre, al Casal Popular Atzari recollint signatures per aconseguir que la formació es pugui presentar als comicis del 26 de maig. En necessiten mig miler. Pau Arona explica el perquè d’aquest moviment ja que es presenten a les urnes “amb identitat pròpia, sense empara supramunicipal”. Per tant, les opcions són que Madrid validi, en els terminis adequats, el partit i l’altra ser agrupació d’electors validats per 500 firmes.

Agenda

Aquest dissabte, 13 d’abril, Babord obrirà una paradeta informativa al barri del Barato i el proper dissabte 4 de maig presentaran el seu programa electoral.